01/12/2021

Transformal Nefesin mucizesi

ile nefeshamburg

Judith Kravitz, bilinçli nefes çalışmasını ilk kez yetmişli yılların ortalarında Yeniden Doğuş olarak bilinen nefes alma uygulamasıyla deneyimledi. Bu tür nefes çalışması (veya nefes çalışması), doğum sırasında bireylerin maruz kaldığı çeşitli travmaları serbest bırakmak için tasarlanmıştır.
Daha sonra, bir danışma bakanı olarak yaptığı şifa pratiği ile bilinçli nefes çalışmasını birleştirmesi için yönlendirildi. Judith, danışanlarıyla nefes çalışmasına başlarken, onu daha etkili, güçlü ve kalıcı kılmak için içgörülere sahipti. Zaman içinde, yeni sürece Transformal Nefes adını verdiği nefes çalışması uygulamasının biçiminde, bilincinde, tekniklerinde ve niyetinde yeterince değişiklik yapıldı.
Bugün, Transformal Nefes, güçlü bir kendi kendini iyileştirme yöntemi olarak öğretilmekte ve deneyimlenmektedir. Bu teknik, Leonard Orr’un çalışmalarının ve Dr. Stanislav Grof’un Holotropik modalitesinin ötesine geçti. Biz küresel bir nefes alma başarı öyküsüyüz.
Judith, metafizik, Kundalini Yoga, nefes analizi, ses iyileştirme, vücut haritalama ve diğer şifa ve ruhsal ilkelerin çeşitli ilkelerini bugün bilinen en terapötik Nefes Çalışması eğitim sistemine (Transformational Breath®) entegre etti.

Transformal Nefes ile neler değişir?

Transformal Nefesin Fiziksel Faydaları

Artan Fiziksel Refah

Tüm vücutta oksijenlenmeyi artırır

Enerji seviyelerini iyileştirir

Dolaşımı uyarır

Vücuttaki enerji akışını dengeler

Bağımlılıkları çözer

Stres Azaltma, Solunum rahatsızlıkları, Baş ağrıları, Düşük enerji, Psikosomatik hastalıklar, Anaerobik hastalıklar ve diğerleri gibi birçok koşul ve rahatsızlık için refahı iyileştirir.

Transformal Nefesin Zihinsel Faydaları

Gelişmiş Zihinsel ve Duygusal Durumlar

Endişe ve kaygıyı azaltır

Kendini sabote etme kalıplarının farkındalığını artırır

Geçmiş travmaları ve dramaları temizler

Hayattan alınan zevki artırır

Depresif ve olumsuz duyguları giderir

benlik saygısını geliştirir

Transformal Nefesin Ruhsal Faydaları

Manevi Genişleme

meditasyonu derinleştirir

İlahi olanla bağlantıyı güçlendirir

Farkındalığı artırır

Manevi hediyeler geliştirir

Sevginin ve sevincin daha dolgun ifadesine izin verir

Loading